Termeni si Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții („Acord”, „Termeni și condiții”) înainte de a utiliza https://www.xenno.ro („site-ul”) operat de XeNNo Soft Design SRL („noi”, „noi” sau „ al nostru"). Acest Acord stabilește termenii și condițiile obligatorii din punct de vedere juridic pentru utilizarea site-ului de către dvs. la https://www.xenno.ro.
Prin accesarea sau utilizarea site-ului în orice mod, inclusiv, dar fără a se limita la, vizitarea sau navigarea pe site sau contribuirea conținutului sau a altor materiale pe site, sunteți de acord să fiți obligați de acești termeni și condiții. Termenii cu majuscule sunt definiți în prezentul acord.

Proprietate intelectuală
Site-ul și conținutul său original, caracteristicile și funcționalitatea sunt deținute de XeNNo Soft Design și sunt protejate de drepturile de autor internaționale, mărci comerciale, brevete, secret comercial și alte legi privind proprietatea intelectuală sau drepturile de proprietate.

Rezilierea
Este posibil să vă închidem accesul la site, fără motiv sau notificare, ceea ce poate duce la confiscarea și distrugerea tuturor informațiilor asociate cu dvs. Toate prevederile acestui Acord care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, renunțarea la garanție, despăgubirea și limitarea răspunderii.

Link-uri către alte site-uri
Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe care nu sunt deținute sau controlate de echipa XeNNo Soft Design.

XeNNo Soft Design nu are control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terțe. Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate a oricărui site terț pe care îl vizitați.


Legea aplicabilă
Prezentul acord (și orice alte reguli, politici sau orientări încorporate prin referință) vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România fără a pune în aplicare principiile conflictelor de legi.


Modificări la acest acord
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni și Condiții prin postarea termenilor actualizați pe Site. Utilizarea în continuare a site-ului după orice astfel de modificări constituie acceptarea noilor Termeni și condiții.

Vă rugăm să revizuiți periodic acest Acord pentru modificări. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre prezentele acorduri sau cu orice modificări ale acestui acord, nu utilizați, nu accesați sau continuați să accesați site-ul sau să întrerupeți imediat utilizarea site-ului.

Contactează-ne
Dacă aveți întrebări despre acest acord, vă rugăm să ne contactați.