Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/xennoro/public_html/pages.php on line 37
Termeni si CondiÈ›ii | XeNNo Evaluare și SEO

Termeni si Condiții

Vă rugăm să citiÈ›i cu atenÈ›ie aceÈ™ti Termeni È™i condiÈ›ii („Acord”, „Termeni È™i condiÈ›ii”) înainte de a utiliza https://www.xenno.ro („site-ul”) operat de XeNNo Soft Design SRL („noi”, „noi” sau „ al nostru"). Acest Acord stabileÈ™te termenii È™i condiÈ›iile obligatorii din punct de vedere juridic pentru utilizarea site-ului de către dvs. la https://www.xenno.ro.
Prin accesarea sau utilizarea site-ului în orice mod, inclusiv, dar fără a se limita la, vizitarea sau navigarea pe site sau contribuirea conÈ›inutului sau a altor materiale pe site, sunteÈ›i de acord să fiÈ›i obligaÈ›i de aceÈ™ti termeni È™i condiÈ›ii. Termenii cu majuscule sunt definiÈ›i în prezentul acord.

Proprietate intelectuală
Site-ul și conținutul său original, caracteristicile și funcționalitatea sunt deținute de XeNNo Soft Design și sunt protejate de drepturile de autor internaționale, mărci comerciale, brevete, secret comercial și alte legi privind proprietatea intelectuală sau drepturile de proprietate.

Rezilierea
Este posibil să vă închidem accesul la site, fără motiv sau notificare, ceea ce poate duce la confiscarea È™i distrugerea tuturor informaÈ›iilor asociate cu dvs. Toate prevederile acestui Acord care, prin natura lor, ar trebui să supravieÈ›uiască rezilierii, vor supravieÈ›ui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, renunÈ›area la garanÈ›ie, despăgubirea È™i limitarea răspunderii.

Link-uri către alte site-uri
Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe care nu sunt deținute sau controlate de echipa XeNNo Soft Design.

XeNNo Soft Design nu are control È™i nu îÈ™i asumă nicio responsabilitate pentru conÈ›inutul, politicile de confidenÈ›ialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terÈ›e. Vă sfătuim cu tărie să citiÈ›i termenii È™i condiÈ›iile È™i politica de confidenÈ›ialitate a oricărui site terÈ› pe care îl vizitaÈ›i.


Legea aplicabilă
Prezentul acord (È™i orice alte reguli, politici sau orientări încorporate prin referință) vor fi guvernate È™i interpretate în conformitate cu legile din România fără a pune în aplicare principiile conflictelor de legi.


Modificări la acest acord
Ne rezervăm dreptul, la discreÈ›ia noastră, de a modifica sau înlocui aceÈ™ti Termeni È™i CondiÈ›ii prin postarea termenilor actualizaÈ›i pe Site. Utilizarea în continuare a site-ului după orice astfel de modificări constituie acceptarea noilor Termeni È™i condiÈ›ii.

Vă rugăm să revizuiÈ›i periodic acest Acord pentru modificări. Dacă nu sunteÈ›i de acord cu oricare dintre prezentele acorduri sau cu orice modificări ale acestui acord, nu utilizaÈ›i, nu accesaÈ›i sau continuaÈ›i să accesaÈ›i site-ul sau să întrerupeÈ›i imediat utilizarea site-ului.

Contactează-ne
Dacă aveÈ›i întrebări despre acest acord, vă rugăm să ne contactaÈ›i.