Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/xennoro/public_html/pages.php on line 37
Despre | XeNNo Evaluare și SEO

Despre

Despre noi

Suntem o mică echipă de dezvoltatori din Năvodari/ConstanÈ›a cu o experiență excelentă È™i specializaÈ›i în crearea de software bazat pe web. Oferim servicii de calitate la preÈ›uri accesibile clienÈ›ilor noÈ™tri. Ne aplicăm experienÈ›a testată în timp pentru a crea soluÈ›ii de înaltă calitate È™i de înaltă calitate clienÈ›ilor noÈ™tri. Serviciile noastre sunt bazate pe procese rapide È™i suficient de agile pentru a se potrivi cu bugetul È™i orientările dvs. de timp.

Tine cont ca acestea sunt doar niste estimari – le poti folosi pentru a-ti seta niste asteptari corecte. Cu toate acestea, noi nu putem sa iti garantam aceste rezultate, intrucat evaluarea propriu-zisa depinde de tine si de proprietarul site-ului respectiv.

Acest proiect, XeNNo Evaluare È™i SEO, este un proiect comun  S.C. XeNNo Soft Design S.R.L. si  S.C. Takmate Solutions S.R.L. - Credem in Perfectiune, Creatie, Impresionare & Incantare.